Entreprenør; Dannebrog A/S ,2820-Gentofte

 

Din lokale Entreprenør
Beskrivelse;..Byggeri med potentiale.
Hovedentreprenør, totalentreprenør med egen murerafdeling.
25 års erfaring.
Specialer;…køkken, Bad, Nyt tag, Nye vinduer, Nye døre, Nye gulve, Isolering, Renovering , Medlem BYG, Helårshuse, Ombygning,tilbygning, ombygning, renovering
Entreprenøren arbejder omkring: Københavnsområdet (Postnr. 900-2990), København, Nord-Sjælland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

…Fortsat Dannebrog A/S i København er et murer- og entreprenørfirma med fokus på faglig ekspertise, samarbejde, kvalitet, økonomi og tid. Her får De den rigtige løsning første gang.Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen og baserer vores arbejde på en stærk faglig baggrund. Vi har stor erfaring med såvel nybygning som renovering, også af ældre og historiske bygninger, og løser store og små opgaver for private og offentlige bygherrer.

Hos Dannebrog A/S vil De opleve personlig service og yderst ansvarsbevidste medarbejdere.

Relationen til Dem er af afgørende betydning og sammen afdækker vi Deres individuelle forventninger, så De får den løsning De ønsker. Vi tilbyder professionel arkitekt løsninger, som passer til dem.

Vi lægger vægt på en professionel styring af kvalitet, tid og økonomi, samt et godt samarbejde med alle de parter, der er involveret i byggeprocessen.

Vi sigter altid efter at indgå i et tæt professionelt samarbejde med parterne i et byggeprojekt og arbejder målrettet for at sikre et styret byggeforløb, der skaber merværdi for alle.

Entreprenøren arbejder indenfor følgende fagområder; Total entrepriser, Tømrer, Snedker, Vvs & Blikkenslager, Maler, Arkitekt , Elektriker, Kloak, Entreprenør
Adresse; Nybrovej 97
By; Gentofte Postnr; 2820
Fastnet telefon til Entreprenør :35 26 72 71 mobil telefon til Entreprenør :
mail adresse til Entreprenør info@dannebrog.dk internet adresse til Entreprenør www.dannebrog.dk

You Might Also Like

Published by

din-lokale-sponsor

Din-lokale.dk, er en hjemmesider der hjælper kunder med at finde den lokale tømrer, med det gode håndværk.